Øyvind «Elg» Elgenes åpner Kirkenesdagene 2018

ELG er kjent som selveste stemmen i Dance With A Stranger.

Som soloartist har han også blitt en folkekjær sanger, gitarist og låtskriver.

Han har nå i snart 40 år gjort seg bemerket, også langt utover Norges grenser.  

Nå i 2018 fyller Øivind Elgenes/ELG 60 år, noe som definitivt skal markeres med konserteri store deler av landet.  

I vår ble han kåret som vinner av «Århundrets stemme» som ble sendt 10 uker på TV2, og i sommer skal han i tillegg til egne konserter, turnere med Dance With a Stranger. Hardtarbeidende ELG slipper i år sitt 7 soloalbum, etterfulgt av jubileumsturné med fullt band. Denne gang har låtene fått Norske tekster, noe som publikum har etterspurt etter at han slapp albumet” STORM” i 2010, og flere av låtene på dette albumet er fremdeles fast følge på konsertene.

I fjor vinter ga ELG ut ”Feelosophy” til gode kritikker fra både lokal og nasjonal presse. Uansett setting, om det er band, duo eller solo, slutter ikke publikum å bli berørt av ELG`s helt egne måte å formidle på, noe han fikk bevist i den populære TV serien ”Hver gang vi møtes”. Hans tolkning av deLillos” Hjernen er alene” er fremdeles en «snakkis» også blant andre artister. TV2 ga ham da ”skylla” for å lage kunst på liveTV.

Vi gleder oss stort til en spennende, melodiøs, og vakker konsertopplevelse i Ofelas Arena, onsdag 1. august. kl 21:00. Døra åpner kl 20:00

Billett før du kjøpt på ebillett.no/ofelas

Del med dine venner: Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *